Károly walesi herceg a homeopátia lelkes támogatója!

Károly, Wales hercege egy nemzetközi orvoskonferencián szólalt fel.

Károly, Wales hercege egy nemzetközi orvoskonferencián szólalt fel a manapság jellemző túlzott antibiotikum használat ellen.

A herceg alternatív gyógymódként homeopátiával kezelteti állatait, ezzel csökkentve az antibiotikum használat veszélyeit – derül ki a The Guardian, vezető brit napilap cikkéből.
A brit királyi család tagja, Károly walesi herceg egy konferencián 20 ország tudósai előtt fejtette ki álláspontját a túlzott antibiotikum használattal kapcsolatban és hitet tett a homeopátia mellett. Károly herceg elmondta, hogy az antibiotikumok természetes alternatívájaként homeopátiával kezelteti állatait. A herceg a biogazdálkodás elkötelezett híveként már régóta alkalmaz homeopátiás készítményeket állatai gyógyíttatására.

A herceg leszögezte: „Biofarmomon az állatok homeopátiás kezelést kapnak, hogy csökkentsem az antibiotikumok használatát. Aggaszt az a tény, hogy a mezőgazdaságban egészséges állatok kapnak prevenciós céllal antibiotikumot. Vajon mit szólnánk, ha valaki azt javasolná, hogy mi, emberek az ivóvízbe keverve szedjük a gyógyszert, hogy megakadályozzuk a betegségeket.”

A Herceg homeopátia iránti elkötelezettsége már régóta ismert, a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál is többször felszólalt a homeopátia TB támogatása mellett.

Forrás: http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2016/may/12/prince-charles-use-homeopathy-in-animals-to-cut-antibiotic-use

Ossza meg a bejegyzést!

About the Author : gohragi


-->

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!

Aktualitások, terápiás ajánlások, naprakész információk homeopátiás tanfolyamokról kutatásokról.