CEDH moduláris képzés orvosoknak

Állítsa össze saját képzési tervét!

Ismerje meg a CEDH alapellátásban dolgozó orvosok által összeállított, gyakorlat és praxis központú homeopátiás módszertanát!

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra

Esetleg nagy az igény a homeopátiás gyógymódra körzetében, és szeretne azonnal a gyakorlatban is alkalmazható tudást szerezni? Speciális szakterületen alkalmazná a homeopátiát? A homeopátiás diploma megszerzése is szerepel a tervei között? A megújult CEDH új, moduláris homeopátiás oktatásán mindenki megtalálja a megfelelő képzésformát! Az új moduláris képzés nagyobb rugalmasságot kínál és gyakorlat-centrikus. A modulok külön-külön is elvégezhetők, ez lehetőséget kínál olyan orvoskollégák számára is, akik csak szakirányuknak megfelelő gyakorlati tudást kívánnak szerezni. A modulok a diploma megszerzése nélkül is látogathatók olyan orvosoknak, akiknek nem a homeopátiás végzettség, hanem a gyakorlati tudás fontos. A szakirányú modulok elvégzéséhez az alapmodul szükséges, ha nincs homeopátiás végzettsége.

Milyen az új moduláris rendszer?

A klinikai homeopátia alapjai – alapmodul

Téma: a homeopátiás gyógyászat alapjai, a gyógyszer, a fogékony típus, esetfelvétel, homeopátiás esettanulmányok, materia medica-homeopátiás gyógyszertan.

Időtartam: 2 nap

Az alapmodul azoknak ajánlott, akik még nem rendelkeznek CEDH végzettséggel, és most ismerkednek a homeopátiával. Az alapmodul után bármelyik további képzési modul látogatható!

Gyermekgyógyászat modul

Téma: a homeopátia gyermekgyógyászati alkalmazása, esetfelvétel, lázas kórképek, akut és krónikus F-O-G (fül-orr-gége), a gyermekgyógyászat legfontosabb homeopátiás szerei, újszülött és csecsemőkor első kórképei, gastrointestinalis kórképek, bőrgyógyászat, magatartás és növekedési zavarok. Klinikai esetek.

Időtartam: 4 nap

A gyermekgyógyászat modult az alapmodul nélkül elvégezheti régebben CEDH tanfolyamot végzett orvos, aki felfrissítené tudását. 

Összevont alap és gyermekgyógyász modul

Téma: a homeopátiás gyógyászat alapjai, homeopátiás esettanulmányok, homeopátiás gyógyszertan. A homeopátia gyermekgyógyászati alkalmazása, esetfelvétel, lázas kórképek, akut és krónikus F-O-G (fül-orr-gége), a gyermekgyógyászat legfontosabb homeopátiás szerei.

A tanfolyam vizsgával zárul.

Időtartam: 4 nap

Az összevont modul elvégzése után bármelyik további képzési modul látogatható!

Fül-orr-gége és Pulmonológia

Téma: A leggyakoribb akut és krónikus F-O-G (fül-orr-gége) kórképek kezelési lehetősei

Időtartam: 4 nap

 

További tervezett négy napos modulok:

Daganatos betegségek kezelésének kiegészítő lehetőségei

Szorongásos és depresszív kórképek

Nőgyógyászat-szülészet

Reumatológia és Traumatológia

 

Videók a CEDH moduláris képzéseiről

Milyen hatással van a homeopátiás gyakorlat az Ön praxisára?

CEDH homeopátiás modulok: Alapképzés

CEDH homeopátiás modulok: Fül-orr-gége és pulmonológia, 1 modul
CEDH homeopátiás modulok: Fül-orr-gége és pulmonológia, 2 modul
CEDH homeopátiás modulok: Gyerekgyógyászat

Ossza meg a bejegyzést!

About the Author : gohragi


-->

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!

Aktualitások, terápiás ajánlások, naprakész információk homeopátiás tanfolyamokról kutatásokról.