A tanfolyamról

Szülésznői Tanfolyam: várandósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel – akkreditált képzés szülésznőknek Budapest (2020.03.20.)

Komplementer megoldások az újszülött és kora csecsemőkor betegségei kezelésében

Helyszín: Szamos Cukrászda – Budapest Kossuth tér 10.

Időpont: 2020 március 20. (9-17)

Előadó: Dr. Sebő Zsuzsa

A képzés szülésznők (11-es szakmacsoport számára 10 kreditponttal akkreditált. 

Továbbképzés pontértéke: 10 pont

A tanfolyam ára: 8.000 Ft.

Témáink: a váradósság utolsó időszakának segítése komplementer eszközökkel, a szülés közben  és a szülés után kialakult állapotok szereinek bemutatása eseteken keresztül.

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.

Ennek elsajátítására nyújt lehetőséget a Terápia Natúra Alapítvány 10 kreditpontot érő, gyakorlatorientált oktatás keretében.

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

 

Milyen hatással van a homeopátiás gyakorlat az Ön praxisára?

-->