A tanfolyamról

Tanfolyam: Újszülöttek és csecsemők – akkreditált képzés védőnőknek, szakdolgozóknak, Budapest (2020.01.25.)

Komplementer megoldások az újszülött és kora csecsemőkor betegségei kezelésében

Helyszín: Budapest, 1088 Múzeum u 9. Harmónia Palota

Időpont: 2020 január 25. (9-13)

Előadó: Dr. Sebő Zsuzsa gyermekgyógyász főorvos, oxiológus

Továbbképzés pontértéke: 10 pont

A tanfolyam ára: 5.000 Ft. ,ami tartalmazza a tananyagot és az ebédet is.

Témáink: hematómák, szájpenész, bukás, reflux, rhinitis, orrdugulás, köldökcsonk, pelenkakiütés, kólika, csuklás, fogzás, bőrproblémák kezelése homeopátiával

Ha a homeopátia felmerül egészségügyi szakemberek körében, nagyon sokszor találkozni azzal a válasszal, hogy a homeopátiát több évig kell tanulni ahhoz, hogy megfelelő szert tudjunk ajánlani. Vannak jól bevált protokollok, melyek ajánlása könnyen elsajátítható és a mindennapokban sikeresen alkalmazható.

Ennek elsajátítására nyújt lehetőséget a Terápia Natúra Alapítvány 10 kreditpontot érő, gyakorlatorientált oktatás keretében.

A képzés gyógyszertári asszisztensek (8-as szakmacsoport), védőnők (12-es szakmacsoport), gyermekápolók (2-es szakmacsoport), és természetgyógyászatok (17-es szakmacsoport) számára 10 kreditponttal akkreditált.

Amennyiben az Ön, vagy munkatársai érdeklődését felkeltette képzésünk, kérjük töltse/töltsék ki és küldje/küldjék vissza jelentkezési lapunkat, amely a www.terapianatura.hu weboldalról kitölthető és elküldhető!

Figyelem!

A Szakdolgozó a továbbképzés elvégzése esetén akkor szerezhet továbbképzési pontot, ha szakképesítésének szakmacsoportja a továbbképzésre befogadható, azaz szerepel a továbbképzés minősítéséről szóló tájékoztató levélben.

A Szakdolgozónak a továbbképzésre történő jelentkezéskor el kell döntenie, milyen szakmacsoportra kéri a továbbképzési pont elszámolását és a pontigazolást.

Abban az esetben, ha a továbbképzési pont Jelentő felületen történő rögzítésekor – utólag – derül ki, hogy fentiek szerint a szakdolgozó nem volt befogadható az adott továbbképzésre és így számára továbbképzési pont nem írható jóvá: a szakdolgozót erről tájékoztatni szükséges, a számára kiadott pontigazolást vissza kell vonni.

 

További tanfolyamaink:

CEDH homeopátiás modulok: Alapképzés

CEDH homeopátiás modulok: Gyerekgyógyászat

 

Milyen hatással van a homeopátiás gyakorlat az Ön praxisára?

-->