Életrajz

Részletek

  • Név: dr. Orosz Ágnes
  • Tapasztalat:CEDH Nemzetközi moduláris oktató, csecsemő- és gyermekgyógyász, Szakvizsga iskola egészségügy és ifjúságvédelemből.
  • Email: oroszagnes@terapianatura.hu

dr. Orosz Ágnes

1991-ben végeztem Szegeden általános orvosként. Házi gyermekorvosként kerestem az alternatív lehetőségeket, amivel szelídebben gyógyíthatok és közelebb kerülhetek kis pácienseimhez.
A homeopátiában találtam meg ezt az utat, 2002-ben klinikai homeopátiás tanfolyamon vettem részt, 2006-tól klasszikus homeopátiát is tanultam. 2005-től érdeklődő kollégákat és laikusokat is tanítok, rendszeresen tartok előadásokat homeopátiás kongresszusokon, életmód fesztiválokon, és kismama klubokban is.

Odafordulok és odafigyelek a betegeimre. Érdekel, hogy mi fáj és az is, hogy hogyan. Kíváncsi vagyok az alvásukra, az étkezésükre, meséltetem őket arról, hogyan tanulnak, játszanak. A csecsemő helyett édesanyja mesél. Gyermekgyógyászként megtekintem, meghallgatom, megfigyelem őket alaposan, ha kell kiegészítő műszeres vizsgálatokat javaslok. És a végén kialakul egy kép róluk, ami segít nekem a homeopátiás szerek kiválasztásában.  A terápiámhoz hozzá tartozik a az életmóddal kapcsolatos javaslat is.

Hiszek a belső gyógyító erőben és a támogató, elfogadó attitűdben.

Szakképzettség

Tanulmányok & Képzések